Wij hebben een WAT relatie.  Een WAT ? Een Working Apart Together relatie.
 

Wij hebben een WAT relatie.
Een WAT ?

Een Working Apart Together relatie.

 

Gemeenschappelijk hebben we:

* Ons hart voor het vak
* Onze wens om mooie en betaalbare uitvaarten te bieden in de regio
* Onze visie op hoe je een uitvaart vorm geeft samen met de familie
* Ons geloof in samenwerken

Voor wie werken wij?

We verzorgen uitvaarten voor iedereen in de regio, wel of niet verzekerd, met een kleine of een grote beurs, met een gewone of juist een uitzonderlijke uitvaart, met een kerkelijke of juist niet kerkelijke achtergrond. Voor iedereen die van een moeilijk moment een mooie herinnering wenst te maken.

We ondernemen onafhankelijk van elkaar, maar kiezen ervoor om samen te werken als het nodig is. Elk met een eigen onderscheidend logo en stijl, want onze stijl is persoonlijk, passend bij wie we zijn. We streven ernaar een afscheid te realiseren wat past bij de overledene en bij u als nabestaande. Juist ook als het net een beetje anders mag zijn.

 

Wat doen we?

  • WAT we doen is Working Apart Together. We ondernemen onafhankelijk van elkaar, maar kiezen ervoor om samen te werken als het nodig is.
  • Elk met een eigen onderscheidend logo en stijl, want onze stijl is persoonlijk, passend bij wie we zijn.
  • We streven ernaar een afscheid te realiseren wat past bij de overledene en bij u als nabestaande. Juist ook als het net een beetje anders mag zijn.
  • Daarnaast willen we mensen activeren om na te denken over hun eigen afscheid, of juist in gesprek te raken met hun omgeving over de diverse mogelijkheden.
  • Vanuit onze onderneming zijn we maatschappelijk betrokken door te streven naar “groene uitvaarten” en door maatschappelijke projecten te ondersteunen.